Comments:7

 1. Gisteren de 1e wedstrijd gespeeld in de Erker. Gezellig, ook omdat er 2 jarigen waren. Machel gefeliciteerd! En om 12 u Jerem. Ook gefeliciteerd!

 2. Ik ga voor de derde keer een poging wagen om iets te noteren en te verzenden voordat ik het weer kwijt ben. Natuurlijk laten we Michael noooiiit meer gaan. Maar ja, hij wandelt steeds weg. We gaan maar iets verzinnen voordat hij steeds maar weer de benen neemt. Aanstaande zaterdag zal het openingstoernooi om 13:00 uur van start gaan. Deze is vrij toegankelijk. Het is wel handig als je een bepaalde lengte hebt en ook een aardig op leeftijd gekomen darter is welkom…dus jong en oud worden niet geweerd.
  Om 12:00 uur is de captainsmeeting, niet eerder en ook niet later, wat betekent dat iedereen tegelijk zijn benodigdheden meekrijgen. Rob gaat zijn favoriete toespraak houden (is alweer jaren geleden) en dat willen wij erin houden. Tot zaterdag allemaal en de groetjes van het voltallige bestuur…( 7 en een half).

 3. Helaas doen de Muppets dit jaar niet als 1 team mee. We hebben ons opgesplitst in twee teams: De Gerdians en H.M.C. (Hoeksjoppie Muppet Combinatie)….
  Al met al hebben we (ik) er weer zin in!!!

 4. Op naar de editie van 2016! Have fun!
  Na mijn 10e SDC eerlijk gezegd niet gedacht dat de 11e eraan zat te komen, maar toch!

  Heel veel plezier allemaal!

  1. Fijn Michael dat je ook voor de 11e keer gewoon er weer bij kan zijn. Bestuur van de SDC hou hem vast hoor je hebt een topper aan Michael. Heel veel dart plezier met zijn allen maak er weer een mooi seizoen van. Misschien komen we nog wel een keer buurten maar we beloven niets. http://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif 
https://www.sdcdarts.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif 
more...
 

Gastenboek

Updated on 2016-03-16T09:30:24+00:00, by SDC.