18 juni 2017
Weet je hoe het komt dat er geen wweetjes zijn? We hebben het veel te druk met de teams onderling, dat er geen tijd is om wat op te schrijven. Toch gebeurt er heel erg veel. En onthouden? Nou echt niet…mag het wel denken maar het brein is in de loop van de jaren veranderd in een vergeetachtig omhulsel waar dan nog wel wat in zit. Tegenwoordig is weten niet meer zo vanzelfsprekend.
Bij het produceren van wweetjes is in het brein totaal een fantasie ontstaan, gewoon door een geheugenstoornis. 
De voorstelling om een verhaal te produceren om de darters te informeren wat er allemaal gebeurt met teams onderling is wordt nu meer of min gedirigeerd.
Wanneer vingers nu over het toetsenbord razen, dan kom je in een andere wereld terecht. Als een pianist die de handen laat zweven over de toetsen van een piano glijdt en dat er dan vervolgens een geweldig nummer  uit voortkomt. Wie dat denkt komt bedrogen uit. Helaas werkt dat niet zo als je ramt op de toetsen van een computer.

Dat hoort dus bij het ouder worden, persoonlijk vind ik ouder worden geen drama, maar wel de bijkomende verschijnselen.
Waar gaat het nu eigenlijk allemaal over.. Weet ik eigenlijk niet…
WWeetjes worden dus beperkt maar af en toe een verhaaltje kan best nog wel. Deze wordt bewaard voor volgende week, het betreft darters (in 1 team, die nu verspreid zitten in verschillende teams van de SDC).


28 mei 2017
WeeWeetjes: dat het nu al half 10 in de ochtend is en de site al is bijgewerkt..en hopelijk zonder foutjes (red…What is time?!) 
WeeWeetjes: dat vanmorgen vroeger thuis komen van een gezellig weekendje om de site bij te werken toch ietwat pffft-gevoel gaf (red..keep on smiling)
WeeWeetjes: dat de competitie al voor de helft is gespeeld (red..we zullen doorgaan) 
WeeWeetjes: dat we al uitkijken naar de toernooien (red..the end is near)
WeeWeetjes: dat de competitie tot nu toe vrij rustig verloopt (red…It’s oh so quiet…)
WeeWeetjes: dat het vandaag heerlijk weer gaat worden (red….It’s rain again)WeeWeetjes: dat er een IK HOU VAN JOU handtekening is gezet op een handgeschreven wedstrijdformulier (red…l want to know what love is..)WeeWeetjes: dat er helaas niet bij stond voor wie deze notitie is (red… Anonymous)
WeeWeetjes: dat volgende week op maandag 5 juni de site bijgewerkt zal worden, want dan is het pinksteren (red….I don’t like Monday)
WeeWeetjes: dat de red. toch nog een paar uurtjes bij gaat komen, voordat het feestgedruis weer gaat beginnen…(red…That’s the way I like it)WeeWeetjes: wordt vervolgd! (red….to be continued!)

21 mei 2017
WeeWeetjes: dat het Het Bestuur afgelopen woensdag 17 mei hun 2de wedstrijd hebben gespeeld? (red…gewoon Just For Fun?)
WeeWeetjes: dat in Pleinzicht je wordt beloond voor het gooien van een 180er…(red…zijn er andere speelgelegenheden die Pleinzicht willen nadoen?)
WeeWeetjes: je in Pleinzicht in de grootste ruimte mag roken (red….zou bijna weer gaan roken)
WeeWeetjes: dat JFF het 2de team is die gewonnen heeft van Het Bestuur (red….en allemaal eerlijk gegaan, dit uit de wereld geholpen te hebben)
WeeWeetjes: dat Mieke haar single heeft gewonnen en dat zij eindelijk haar thuisgooiplekje gevonden, heerlijk zo dicht bij huis. (red…alle wijzen kwamen uit het oosten)
WeeWeetjes: dat So Lex eindelijk echt een leuk team hebben samengesteld (red….vossenjacht over en uit)
WeeWeetjes: dat de teams het zo druk hebben met gooien dat men vergeet notities te maken voor je weet wel (red…wordt het darten nu ineens serieus genomen)
WeeWeetjes: dat Edward, terwijl men al aan het gooien zijn, de pootjes van het bord uitklapt of zoiets….volgens zijn zeggen is dit nieuw en kan het bord gestabiliseerd worden (red…ja, hoor! Edward, knutsel maar lekker verder)
WeeWeetjes: Dat Mieke aan ! Marco haar hand reikt om hem een fijne laatste werken…(red…haha, net echt…en Marco had niet in de gaten dat het zijn ondergang zou worden)
WeeWeetjes: dat Edward schat en liefje zegt tegen Freddy (red….overtuigd een zeer grote vergissing…komt goed schatje)
WeeWeetjes: dat er echt heel veel gebeurt op zo’n avond maar helaas moeten we bekennen dat we denken dat we het allemaal kunnen onthouden en dan zit je thuis en dan is het graven en uithollen vanuit je geheugen om iets op te schrijven. Vergeetachtigheid is iets wat wel bij een bepaalde leeftijd hoort, maar toch niet nu al????????????? Arghhhhh (red…opnemen op een recorder biedt de oplossing, kan ook via mobiel)
WeeWeetjes: wordt vervolgd!

14 mei 2017

WeeWeetjes: wij alweer 30 jaar bestaan (red..zal het bestuur er nog 30 jaar bij kunnen hebben?)
WeeWeetjes:
en wij willen dit best wel vieren maar dat het geld ons ontbreekt (red…misschien zijn sponsors over te halen?)
WeeWeetjes: dat de vierde week alweer in aantocht is (red…gelukkig dat de vierde week in aantocht is en niet Sinterklaas)
WeeWeetjes:
dat Lucky 13 geen tienerteam is, zoals altijd werd gedacht..(red…het is zeer waarschijnlijk geen van de bestuursleden ooit tegen dit team heeft gespeeld)
WeeWeetjes: maar hun leeftijdsgemiddeld wordt wel omlaag gehaal doordat er superkids meespelen (red…hebben ze vast meegekregen van hun supervaders)
WeeWeetjes: dat Thalia weer een gezellig tent is geworden (red…jammer dat het zo ver weg is)
WeeWeetjes: dat er een team uit de SDC is verwijderd, puur om het feit dat zij braakies werden genoemd (red….oeps …wie heeft die verwarring nu toch gemaakt…wat een L!!!!!)
WeeWeetjes: dat bovenstaande een Monkey Sandwich Story is (red…toegegeven zij zijn er uit geknikkerd)
WeeWeetjes: dat degene uit de Monkey Sandwich Story straks op visite komt met zijn dochter (red…uitleg: MSS is een muziekbandje…)
WeeWeetjes: ohhh ja, het is Moederdag (red…nou dat wordt weer hollen vliegen en rennen…er gaat hier nou nooit iets normaals…maar het maakt het niet minder leuk)
WeeWeetjes: en deze dag zal hoe dan ook in de geschiedenisboeken komen te staan (red…hand in hand of deze vuist op deze vuist…of anders gezegd: winnaar of verliezer en je kan bij beiden groot voor zetten….dus kameraden…een hele fijne en spetterende dag)
WeeWeetjes: wordt vervolgd!

07 mei 2017
Helaas geen WeeWeetjes, want als je een partijtje ziek bent samen met een andere medecaptain, en dan maakt het niet uit of je een tegenstander bent, dan zal het je een worst wezen wie wat en hoe speelt. Dus al rillend,  proestend, hoestend, snotterend met een verloren stem (dit werd eigenlijk wel gewaardeerd door de spelers…lekker rustig) en ook nog als ineengezakt hoopje ellende op een stoel zitten, deed hen toch maar besluiten de wedstrijd vanaf de bank te volgen, Want dan is er een andere W in het spel…Whats app…en ondanks de rilling van ondergetekende was even voetjes van de vloer van plezier, met respect voor de tegenstanders.
Hopelijk volgende week: wordt vervolgd!


28 april wedstrijd Cheers Mate-KusjeD’rop?

WeeWeetjes: Dat Kick van de Untouchables, die ook in Baumann moest gooien, weer volop aan het klagen is. Er is nu al competitievervalsing…(red…mag aannemen dat het wel over zijn eigen team gaat gezien er spelers die aan het gooien waren toch bij No Worries toebehoren….)
WeeWeetjes: dat Leo steeds tegen de lamp loopt (red…ach, kusjed’rop?)
WeeWeetjes: dat Kalyleigh verdraaid riep omdat zij keihard heeft verloren en van zichzelf vindt dat zij kan vloeken en schelden als geen ander???? (red….heel eerlijk geschreven vind ik verdraaid een woord wat wel heel tuttig is, dus hoezo vloeken?)
WeeWeetjes: dat Rob het nooit doet, 180 gooien dan en vervolgens verliezen (red…de hele avond hebben we hem niet meer gehoord, behalve dat hij dan aan zijn juutje zat te lurken)
WeeWeetjes: dit jaar is de samenstelling van KusjeD’rop? ietwat veranderd in 2 bier, cola-tic, jus o’range en appelsap. De laatste 2 is toch wel moeilijk uit je strot te krijgen als je gaat bestellen. (red…zegt dat iets over de personen dan???)
WeeWeetjes: Leo vraagt zich af als Mieke en Ron (red…So Lex) tegen elkaar moeten gaan spelen hoe de thuissituatie 1 week voor de wedstrijd en 1 week na de wedstrijd zal zijn…en dat Kayleigh heel spontaan zei dat een kasteelromannetje aan voelt komen..(red…zij leeft nog in de riddertijd en wachtte heel de avond de prins op het witte paard)
WeeWeetjes: dat Mieke weer flink nat was geworden nadat zij een vluggertje met Daniel had gehad (red….voor 10en thuis)
WeeWeetjes: het stevige koppel Leo en Rob zijn aan de beurt om een koppeltje te gaan gooien, volgens Rob werd dit een vluggertje en dubbeld’rop (red…uh ja…)
WeeWeetjes: maar Leo zei met volle overtuiging als de koppel werd gewonnen dat Leo daar een hele grote aandeel in had en als zij verliezen dat dit de verantwoordelijkheid van Rob zou zijn (red…wat een teamspirit)
WeeWeetjes: dat Leo wel een hele vreemde manier van een broek ophalen heeft, hij maakt van zijn benen een o en zakt dan snel door zijn knieen en gaat vervolgens heel snel omhoog (red…dit wordt nu Leo’s move genoemd)
WeeWeetjes: af en toe staat er iemand te knorren, Daniel die met zijn neus bovenop zijn mobieltje zat geplakt (red….we hebben maar niet gevraagd wat nu precies de reden was van zijn knorren)
WeeWeetjes: dat Wilco nu zich al verheugd op de bekers die op het eindtoernooi die iedereen zal krijgen op het eindtoernooi…(red….Wilco weet toch wel hoeveel soorten bekers er zijn?…karton, plastic…)
WeeWeetjes: dat Michael wel gekortwiekt is (red…baard was wel veel korter, klein is hij altijd wel geweest en nog )
WeeWeetjes: dat er tegenwoordig niet veel meer gesproken wordt maar dat appen naar elkaar toe veel makkelijker is..(red…en dan zit men notabene tegenover je)
WeeWeetjes: dat Leo het wel achter zijn ellebogen heeft want hij geeft Wilco gewoon een ellenboog in het gezicht (red…hier kunnen sancties voor opgelegd worden…is onsportief gedrag)
WeeWeetjes: dat Mieke de broek aanheeft, een lolbroek (red…dat noemt men toch een drolbroek)
WeeWeetjes: weer terug van weggeweest is en hoe lang het blijft bestaan dat dit toch ook altijd een verrassing is en dat het weer inkomen is. Wie Weet wordt het vervolgd… 

SDC WWeetjes

Updated on 2017-06-18T19:16:47+00:00, by SDC.

No item found